• 20+
  vite eksperience
 • 10,000,000
  Kapitali i regjistruar RMB
 • 2000+
  Metra katrorë
 • 20+
  Teknik të mesëm dhe të lartë
rreth 11

Rreth nesh

Mirë se vini në kompaninë tonë

Jiangsu Yihao Fluorine Plastic Manufacturing Co., Ltd.

Për gati 20 vjet,Jiangsu Yihao Fluorine Plastic Manufacturing Co., Ltd.ka qenë furnizuesi kryesor në Kinë i sistemeve të tubacioneve PTFE.Ne ofrojmeTuba PTFE, fletë, shufra, fletë copë litari, unaza të zbehta, unaza shkalle, unaza rraskapitëse, unaza e syves.Ne kemi zgjeruar gamën tonë në çelik inox të veshur me PTFE,Tuba dhe pajisje çeliku të karbonit,sibërryla, majë, kryq, valvola, zorrë PTFE së bashku me një përzgjedhje gjithëpërfshirëse të veglave të instalimit dhe fiksimeve.

Produkt

Ndërsa përpiqemi të prodhojmë produktet më të mira, ne gjithashtu po zhvillojmë vazhdimisht produkte më të mira për klientët

 • Unaza PTFE dhe paketimi
 • Rreshtim PTFE tuba dhe pajisje çeliku
 • Anije dhe paketim me rreshtim PTFE
 • Fletë PTFE
 • Tub PTFE
 • Tub/tub çeliku me rreshtim PTFE

Produktet tona kanë fituar një reputacion të mirë në industri

Hetim tani

zëri i klientit

Lavdërim i lartë
Lavdërim i lartë

Lavdërim i lartë

Deri tani kam bashkëpunuar me ju për më shumë se tre vjet.Krahasuar me kontaktin tim të parë, shërbimi juaj është përmirësuar shumë.Personeli juaj i shërbimit është shumë profesionist, mund të kuptojë plotësisht nevojat e mia dhe nga këndvështrimi i ndërmarrjes sonë, na ofron shumë shërbime konsulente konstruktive.Cilësia e produktit është shumë e mirë, shumë e lavdërueshme.

--- Jeff

Lavdërim i lartë

Plani im i projektit është jashtëzakonisht i ndërlikuar.Më ndihmove të gjeja një zgjidhje shpejt dhe shërbimi ishte gjithashtu i drejtpërdrejtë dhe efektiv, duke kursyer koston time të kohës.

---krik

avantazhin e ndërmarrjes

 • APLIKIMI NË SHKALLË TË MËDHSHME

  APLIKIMI NË SHKALLË TË MËDHSHME

  Tubi PTFE arrin kapacitetin më të madh të prodhimit vendas dhe specifikimet më të plota.
 • FORCA TEKNIKE

  FORCA TEKNIKE

  Dizajni adopton teknologjinë më të avancuar japoneze.
 • PROFESIONALE TE SHKELQYER

  PROFESIONALE TE SHKELQYER

  Me forcë të fortë teknike, ka më shumë se 20 teknikë të mesëm dhe të lartë në diplomë dhe universitare.
 • lajmet e ndërmarrjes