faqe_banner1

Rreth Nesh

Rreth Nesh

Profili i Kompanisë

rreth_ne

Për gati 20 vjet, Jiangsu Yihao Fluorine Plastic Manufacturing Co., Ltd. ka qenë furnizuesi kryesor në Kinë iSistemet e tubacioneve PTFE.Ne ofrojmë tuba PTFE, çarçafë, shufra, fletë copë litari, unaza të zbehta, unaza të shkallëve, unaza rraskapitëse, unaza për sy.Ne e kemi zgjeruar gamën tonë në gypa dhe pajisje çeliku të veshur me PTFE, çelik karboni, si bërryla, majë, kryq, valvola, zorrë PTFE së bashku me një përzgjedhje gjithëpërfshirëse të mjeteve dhe fiksimeve të instalimit.Ne ofrojmë nivele shërbimi që përputhen në industrinë tonë, të mbështetur nga një sistem cilësie i akredituar sipas ISO 9001-2015.

+
Po Përvoja
Kapitali i regjistruar RMB
+
Metra katrorë

pse na zgjodhet ne

teknike

Me forcë të fortë teknike, ka më shumë se 20 teknikë të mesëm dhe të lartë në diplomë dhe universitare.Dizajni adopton teknologjinë më të avancuar japoneze, dhetub PTFEarrin kapacitetin më të madh të prodhimit vendas dhe specifikimet më të plota.

rreth 3
rreth 2

Aplikacion

Tubat e prodhuar nga Yihao përdoren kryesisht në fushat e makinerive, industrisë kimike, aviacionit, elektrike dhe elektronikës, industrisë kombëtare të mbrojtjes, teknologjisë moderne, izolimit mjekësor dhe elektrik dhe izolimit elektrik.Produktet tona të shkëlqyera vlerësohen nga klientët brenda dhe jashtë vendit.

Certifikata

Acid-alkali-rezistente-Temperatura e lartë-Carbon-Steel-PTFE-Lined-Straight-Tube(16)