faqe_banner1

Virgin PTFE Teflon / Fletë PTFE e etched

Përshkrim i shkurtër:

PTFEfletë/pjatë formohet nga derdhja dhe sinterizimi i një boshe cilindrike, e cila pritet në njëfletë nga një vegël makine dhe më pas kalenderohen.Sipas metodave të ndryshme të trajtimit, mund të ndahet në tre lloje: membrana e orientuar, membrana gjysmë e orientuar dhe membrana jo e orientuar.Aktualisht, produktet e membranës PTFE përfshijnë membranë poroze,mikrofiltrim membrana, membrana me ngjyra etj.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

përshkrim i produktit

PTFEfletë/pjatë formohet nga derdhja dhe sinterizimi i një boshe cilindrike, e cila pritet në njëfletë nga një vegël makine dhe më pas kalenderohen.Sipas metodave të ndryshme të trajtimit, mund të ndahet në tre lloje: membrana e orientuar, membrana gjysmë e orientuar dhe membrana jo e orientuar.Aktualisht, produktet e membranës PTFE përfshijnë membranë poroze,mikrofiltrim membrana, membrana me ngjyra etj.

Ngjyra e sajfletë është i përshtatshëm për instrumente elektrike ose izolim teli të shënuar me shkëlqim.Është një lloj i ri i materialit izolues të klasit C me funksione të shkëlqyera gjithëpërfshirëse.Është një nga materialet e domosdoshme dhe të rëndësishme në industrinë e radios, industrinë e aviacionit dhe shkencën dhe teknologjinë më të avancuar.Politetrafluoroetilenifletë në përgjithësi është bërë nga rrëshirë polimerizuese me suspension politetrafluoroetilen dhe diametri i grimcave kërkohet të jetë nën 150μm.Pigmentet duhet të kenë rezistencë të mirë ndaj nxehtësisë (>400), grimcat e imëta, forcë e fortë ngjyruese dhe pa çrregullime ndaj reagentëve kimikë.

Aplikacion

Fletët PTFE përdoren gjerësisht nëtemperaturë të lartë dhe të ulëtMateriale rezistente ndaj korrozionit, materiale izoluese dhe veshje kundër ngjitjes në energjinë atomike, hapësirën ajrore, elektronike, elektrike, kimike, makineri, instrumente, ndërtim, tekstile, ushqim dhe industri të tjera.

Karakteristikat e produktit

a.Rezistenca ndaj korrozionit
b.Toleranca ndaj ndryshimeve sezonale
c.Indeksi jo i ndezshëm, kufizues i oksigjenit nën 90
d.Koeficienti i ulët i fërkimit
e.jo ngjitëse
f. Rezistent ndaj temperaturave të larta dhe të ulëta, mund të përdoret nga -190 në 260°C.
g.Izolim i lartë elektrik
h.Rezistencë e lartë
i.Vetë-lubrifikues
j.Rezistenca ndaj plakjes atmosferike
k.Rezistenca ndaj Rrezatimi dhe përshkueshmëria e ulët

Furnizuesit e fletëve ptfe

Detaj

Specifikime të rregullta
Trashësia (mm) Gjerësia
1000 mm
Gjerësia
1200 mm
Gjerësia
1500 mm
Gjerësia
2000 mm
Gjerësia
2700 mm
0,1, 0,2, 0,3, 0,4 - -
0,5, 0,8 -
1, 1,5, 2, 2,5, 3, 4, 5, 6
7, 8 - - -
Specifikimet me porosi
Trashësia 0,1 mm ~ 10,0 mm
Gjerësia 300 ~ 2700 mm
Specifikime të rregullta
Trashësia (mm) Gjatesi gjeresi Gjatesi gjeresi Gjatesi gjeresi Gjatesi gjeresi Gjatesi gjeresi
1000*1000 mm 1200*1200 mm 1500*1500 mm 1800*1800 mm 2000*2000 mm
2,3 - -
4,5,6,8,10,15,20,
25,30,40,50,60,70
80,90,100 - -
Specifikimet me porosi
Trashësia 2 mm ~ 100 mm
Gjerësia Maksimumi 2000 * 2000 mm

  • E mëparshme:
  • Tjetër: