faqe_banner1

Fletë PTFE

 • Virgin PTFE Teflon / Fletë PTFE e Etched

  Virgin PTFE Teflon / Fletë PTFE e Etched

  PTFEfletë/pjatë formohet nga derdhja dhe sinterizimi i një boshe cilindrike, e cila pritet në njëfletë nga një vegël makine dhe më pas kalenderohen.Sipas metodave të ndryshme të trajtimit, mund të ndahet në tre lloje: membrana e orientuar, membrana gjysmë e orientuar dhe membrana jo e orientuar.Aktualisht, produktet e membranës PTFE përfshijnë membranë poroze,mikrofiltrim membrana, membrana me ngjyra etj.

 • Furnizuesi i fabrikës Fletë dhe fletë PTFE 100% e pastër e virgjër

  Furnizuesi i fabrikës Fletë dhe fletë PTFE 100% e pastër e virgjër

  Materiali: PTFE, CS/SS ÇELIK
  Lloji: Tuba termoplastikë
  Thithja e ujit: 0,12%~0,25%
  Përqindja e tkurrjes: 1.0%~2.5%
  Rezistenca në tërheqje: 30~40MPa
  Temperatura e funksionimit: -190~250