faqe_banner1

Produktet

 • Mëngë Ptfe Teflon

  Mëngë Ptfe Teflon

  Ptfe Teflon Sleeve I hyrje Ptfe Teflon Sleeve është një lloj tubi special i prodhuar nga PTFE (i njohur zakonisht si Teflon dhe Mbreti i Plastikës) për nxjerrjen, sinterizimin, tharjen, sinterizimin dhe formimin e materialeve në temperaturë të lartë

 • Zorrë Ptfe Teflon

  Zorrë Ptfe Teflon

  Ptfe Teflon Hose I hyrje Përdoret si një material rezistent ndaj temperaturave të larta dhe të ulëta, materiale rezistente ndaj korrozionit, materiale izoluese në energjinë atomike, mbrojtje, hapësirë ​​ajrore, elektronikë, elektrike, industri kimike, makineri, instrumente, metra, ndërtim, tekstile, sipërfaqe metalike

 • Zorrë e ndërlikuar Teflon

  Zorrë e ndërlikuar Teflon

  Zorra e ndërlikuar Teflon I hyrje Hose e ndërlikuar Teflon është një lloj tubi special i prodhuar nga PTFE (i njohur zakonisht si Teflon dhe Mbreti i Plastikës) për nxjerrjen, sinterizimin, tharjen, shkrirjen dhe formimin në temperaturë të lartë

 • Pajisjet e tubit Ptfe

  Pajisjet e tubit Ptfe

  Ptfe Tube Fittings I hyrje Përdoret si një material rezistent ndaj temperaturave të larta dhe të ulëta, materiale rezistente ndaj korrozionit, materiale izoluese në energjinë atomike, mbrojtje, hapësirë ​​ajrore, elektronikë, elektrike, industri kimike, makineri, instrumente, metra, ndërtim, tekstile, sipërfaqe metalike

 • Prodhuesi i mikro tubave Ptfe

  Prodhuesi i mikro tubave Ptfe

  Ptfe Micro Tub I Hyrja Tubi Teflon është prodhuar nga nxjerrje dhe sinterim cilësor PTFE.Sinterizimi është procesi konvencional i shndërrimit të materialit pluhur në trup të dendur, i cili përdoret herët për prodhimin e materialeve qeramike, zjarrduruese dhe hipertermale dhe pluhur.

 • Furnizuesi i gypave të pastër PTFE

  Furnizuesi i gypave të pastër PTFE

  Tubi i pastër PTFE I hyrje Tubi i pastër PTFE prodhohet me nxjerrje dhe sinterim cilësor PTFE. i cili është fabrikuar me një proces të veçantë për të bërë tubin e çelikut dhe tubin plastik të lidhur ngushtë së bashku për të mbajtur presion pozitiv 1.6MPA dhe presion negativ 77KPA, duke mundësuar përdorim normal nën -60 ℃

 • Tub Teflon Ptfe Anti Korrozioni

  Tub Teflon Ptfe Anti Korrozioni

  Tub Teflon Ptfe Anti Korrozioni Hyrje Në kushtet e një mediumi shumë gërryes, Tubi Teflon Ptfe Anti-korrozioni mund të përmbushë të gjitha mjediset kimike në intervalin e temperaturës së funksionimit prej -60℃~260℃. Tubi i zakonshëm çeliku me karbon është i veshur me PTFE termoplastik kimikisht të qëndrueshëm

 • Tub plastik Virgin Ptfe

  Tub plastik Virgin Ptfe

  Tubi plastik i virgjër ptfe është një lloj tubi special i prodhuar nga PTFE (i njohur zakonisht si Teflon dhe Mbreti i Plastikës) nxjerrja e materialit, sinterizimi, tharja, shkrirja dhe formimi i temperaturës së lartë, i cili përdoret gjerësisht në makineri, elektronikë, automobila, hapësirë ​​ajrore, kimike. , kompjuter, ngrohje elektrike, ushtri, komunikim dhe industri të tjera të rëndësishme teknologjike, të tilla si mikro-transformatorë.

 • Tub plastik i drejtë PTFE

  Tub plastik i drejtë PTFE

  Tubi plastik i drejtë PTFE mund të përdoret si izolues teli, tuba pajisjesh mjekësore, prodhues pajisjesh tubash PTFE, tuba të rrjedhjes së lëngjeve, këllëf, etj. Cilësi e shkëlqyer termike, mund të përballojë temperaturat deri në 680 gradë Fahrenheit, kushtet e temperaturës së ulët bien në -320 gradë…

 • PTFE ka rezistencën më të mirë kimike dhe vetitë dielektrike.

  PTFE ka rezistencën më të mirë kimike dhe vetitë dielektrike.

  Tubi i nxjerrjes PTFE është bërë nga rrëshirë PTFE e polimerizuar me pezullim përmes përpunimit të nxjerrjes me kumar.Ndër plastikat e njohura, PTFE ka rezistencën më të mirë kimike dhe vetitë dielektrike.

 • 100% Virgin PTFE Tube Bush Tube Tube Pipeline Tub Tube Arritje Standardi i Tregut në BE dhe SHBA

  100% Virgin PTFE Tube Bush Tube Tube Pipeline Tub Tube Arritje Standardi i Tregut në BE dhe SHBA

  Materiali: PTFE, CS/SS ÇELIK
  Lloji: Tuba termoplastikë
  Thithja e ujit: 0.12%~0.25%
  Përqindja e tkurrjes: 1.0%~2.5%
  Rezistenca në tërheqje: 30~40MPa
  Temperatura e funksionimit: -190~250

 • Tub i ekstruduar nga Teflon

  Tub i ekstruduar nga Teflon

  Me veti të shkëlqyera dielektrike dhe koeficient të ulët të fërkimit, produkti është jopërçues dhe rezistent ndaj korrozionit kimik, temperaturës së lartë, presionit të lartë, lagështisë, ngjitjes dhe plakjes.Fusha e aplikimit Pajisjet kimike, të hapësirës ajrore, enë gjaku artificial dhe organ

123Tjetra >>> Faqe 1/3