page_banner1

Производи

 • Тефлонски ракав тефлонски

  Тефлонски ракав тефлонски

  Тефлонски чаур I вовед Ptfe тефлонски ракав е тип на специјална цевка произведена од тефлонски (попозната како тефлон и крал на пластиката) материјал за истиснување, синтерување, сушење, синтерување и формирање на висока температура

 • Тефлонско црево од тефлонско тефлонско црево

  Тефлонско црево од тефлонско тефлонско црево

  Ptfe тефлонско црево I вовед Се користи како отпорен материјал на високи и ниски температури, материјали отпорни на корозија, материјали за изолација во атомската енергија, одбрана, воздушна, електроника, електрична, хемиска индустрија, машини, инструменти, метри, градежништво, текстил, метална површина

 • Свиткано тефлонско црево

  Свиткано тефлонско црево

  Свиткано тефлонско црево I вовед Звиено тефлонско црево е тип на специјални цевки произведени од тефлонски (попознати како тефлон и крал на пластиката) материјал за истиснување, синтерување, сушење, синтерување и формирање на висока температура

 • Фитинзи за тефлонски цевки

  Фитинзи за тефлонски цевки

  Ptfe Tube Fittings I вовед Се користи како отпорен материјал на високи и ниски температури, материјали отпорни на корозија, материјали за изолација во атомската енергија, одбрана, воздушна, електроника, електрична, хемиска индустрија, машини, инструменти, метри, градежништво, текстил, метална површина

 • Производител на Micro Tubing Ptfe

  Производител на Micro Tubing Ptfe

  Тефлонски микро цевки I вовед Тефлонската цевка е изработена со квалитетно истиснување и синтерување тефлонски.Синтерувањето е конвенционален процес на претворање на прашкаст материјал во густо тело, кој рано се користи за производство на керамички, огноотпорни и хипертермални материјали и прашок.

 • Добавувач на чисти тефлонски цевки

  Добавувач на чисти тефлонски цевки

  Чиста тефлонска цевка I вовед Чистата тефлонска цевка е направена со квалитетно истиснување и синтерување на тефлонски. што е направено со специјален процес за да се направат челични цевки и пластична цевка тесно поврзани заедно за да носат позитивен притисок 1,6MPA и негативен притисок 77KPA, овозможувајќи нормална употреба под -60 ℃.

 • Тефлонска цевка против корозија

  Тефлонска цевка против корозија

  Антикорозивна тефлонска цевка Вовед Под услови на високо корозивен медиум, антикорозивната тефлонска цевка може да ги исполни сите хемиски медиуми во опсегот на работна температура од -60℃ ~ 260℃. Обичната цевка од јаглероден челик е обложена со хемиски стабилен термопластичен тефлонски тефлонски

 • Virgin Ptfe пластична цевка

  Virgin Ptfe пластична цевка

  Вирџин тефлонски пластична цевка е вид на специјални цевки произведени од тефлонски (попознати како тефлон и крал на пластиката) материјал за истиснување, синтерување, сушење, синтерување и формирање на високи температури, што е широко користено во машините, електрониката, автомобилската, воздушната, хемиската. , компјутери, електрично греење, воени, комуникациски и други важни технолошки индустрии, како што се микро-трансформатори.

 • Права тефлонска пластична цевка

  Права тефлонска пластична цевка

  Правата пластична цевка од тефлонски може да се користи како изолатори на жица, цевки за медицинска опрема, производители на фитинзи за тефлонски цевки, цевки за проток на течност, обвивки, итн. Одличен термички квалитет, може да издржи температури до 680 степени целзиусови, условите на ниска температура паѓаат до -320 степени…

 • Тефлонски има најдобра хемиска отпорност и диелектрични својства.

  Тефлонски има најдобра хемиска отпорност и диелектрични својства.

  Тефлонската цевка за истиснување е изработена од полимеризирана тефлонска смола преку процесирање со истиснување со клип.Меѓу познатата пластика, тефлонскиот има најдобра хемиска отпорност и диелектрични својства.

 • 100% Вирџин тефлонски грмушки Цевководни цевки Местење на цевки Достигни стандарди на пазарот во ЕУ и САД

  100% Вирџин тефлонски грмушки Цевководни цевки Местење на цевки Достигни стандарди на пазарот во ЕУ и САД

  Материјал: тефлонски, CS/SS челик
  Вид: Термопластични цевки
  Апсорпција на вода: 0,12%~0,25%
  Процент на контракција: 1,0%~2,5%
  Јачина на истегнување: 30~40MPa
  Работна температура: -190~250

 • Тефлонски екструдирани цевки

  Тефлонски екструдирани цевки

  Со одлични диелектрични својства и низок коефициент на триење, производот е непроводен и отпорен на хемиска корозија, висока температура, висок притисок, влага, адхезија и стареење.Опсег на примена Хемиска, воздушна опрема, вештачки крвен сад и орган

123Следно >>> Страница 1/3