• 20+
  Години на искуство
 • 10.000.000
  RMB регистриран капитал
 • 2.000+
  Квадратни метри
 • 20+
  Средни и високи техничари
околу 11

За нас

Добредојдовте во нашата компанија

Jiangsu Yihao Fluorin Plastic Manufacturing Co., Ltd.

Речиси 20 години,Jiangsu Yihao Fluorin Plastic Manufacturing Co., Ltd.е водечки снабдувач во Кина на тефлонски цевководни системи.Ние нудимеТефлонски цевки, листови, шипки, заптивки, бледи прстени, скалила прстени, рашливи прстени, прстен за очиs.Го проширивме нашиот асортиман на нерѓосувачки челик обложен со тефлонски,Цевки и фитинзи од јаглероден челик,допаѓалактите, маици, крст, вентили, тефлонско црево заедно со сеопфатен избор на алатки за инсталација и прицврстувања.

Производ

Додека се стремиме да ги направиме најдобрите производи, ние исто така постојано развиваме подобри производи за клиентите

 • Тефлонски прстен и пакување
 • Тефлонски облоги челични цевки и фитинзи
 • Тефлонски наредени садови и пакување
 • Тефлонски лист
 • Тефлонски цевки
 • Тефлонски наредени челични цевки/цевки

Нашите производи се здобија со добра репутација во индустријата

Прашај сега

глас на клиентите

Високи пофалби
Високи пофалби

Високи пофалби

Досега имам соработувано со вас повеќе од три години.Во споредба со мојот прв контакт, вашата услуга е многу подобрена.Вашиот сервисен персонал е многу професионален, може целосно да ги разбере моите потреби и од перспектива на нашето претпријатие, да ни обезбеди многу конструктивни консултантски услуги.Квалитетот на производот е многу добар, многу за пофалба.

--- Џеф

Високи пофалби

Мојот проектен план е исклучително комплициран.Ми помогнавте брзо да најдам решение, а услугата исто така беше директна и ефикасна, со што ми заштеди време.

---џек

предност на претпријатието

 • АПЛИКАЦИЈА ВО ГОЛЕМОТ ОСКАМ

  АПЛИКАЦИЈА ВО ГОЛЕМОТ ОСКАМ

  Тефлонската цевка го постигнува најголемиот домашен производствен капацитет и најкомплетните спецификации.
 • ТЕХНИЧКА СИЛА

  ТЕХНИЧКА СИЛА

  Дизајнот ја прифаќа најнапредната јапонска технологија.
 • ОДЛИЧНИ ПРОФЕСИОНАЛЦИ

  ОДЛИЧНИ ПРОФЕСИОНАЛЦИ

  Со силна техничка сила, има повеќе од 20 средни и високи техничари на постдипломски и на додипломски студии.
 • вести за претпријатието