page_banner1

100% Вирџин Тефлонски грмушки Цевки Цевководни цевки Местење Цевководни цевки Достигна стандард на пазарот во ЕУ и САД

Краток опис:

Материјал: тефлонски, CS/SS челик
Вид: Термопластични цевки
Апсорпција на вода: 0,12%~0,25%
Процент на контракција: 1,0%~2,5%
Јачина на истегнување: 30~40MPa
Работна температура: -190~250


  Детали за производот

  Ознаки на производи

  Опис на производот

  Тефлонската цевка е изработена со квалитетна тефлонска истиснување и синтерување. Синтерувањето е конвенционален процес на претворање на прашкаст материјал во густо тело, кој рано се користи за производство на керамички, огноотпорни и хипертермални материјали и металургија на прав. Општо земено, синтеруваното густо тело по формирањето на прав е поликристален материјал со микроструктура составена од кристал, стаклестото тело и пора. Процесот на синтерување ја одредува големината на кристалните честички и порите во микроструктурата, обликот и дистрибуцијата на границата на кристалите, со што влијае на својствата на материјалот.
  1. Отпорност на ниски и високи температури
  2. Отпорност на корозија, отпорност на временските услови
  3. Високо подмачкување, без адхезија
  4. Нетоксични
  5. Незапалив
  6. Отпорност на киселина и алкали
  7. Антиоксиданс

  100-Virgin-PTFE-Bush-Tube-Pipe-Pipeline-Pipe-Fitting-Reach-EU-and-US-Market-Stand(3)
  100-Virgin-PTFE-Bush-Tube-Pipe-Pipeline-Pipe-Fitting-Reach-EU-and-US-Market-Standard111

  Основни информации

  Модел БР.
  16 * 1,5
  Транспортен пакет
  Дрвена кутија
  Заштитен знак
  Јихао
  HS код
  3904610000
  Очигледна густина
  2,10~2,30 g/cm3
  Спецификација
  400 различни
  Потекло
  Џиангсу Кина
  Производствен капацитет
  5000000

  Параметри на производот

  Предмети Бело Тефлонски заптивка Отпорна на киселина на високи температури Рамен тефлонски заптивка Отпорна на топлинско масло
  Материјал Тефлонски, CS/SS челик
  Температура -180~+260ºC
  Големина DN60-DN800
  Дебелина 1,5/3/5мм
  Очигледна густина 2,1-2,3 g/cm³
  Јачина на истегнување ≥15 MPa
  Крајно издолжување ≥150%
  Дијалектичка сила ≥10KV/mm

 • Претходно:
 • Следно: