page_banner1

Увоз и извоз на тефлонски

Повеќето тефлонски произведени во нашата земја се општи сорти, квалитетот не е висок, припаѓаат на производи од средна и ниска класа.Вообичаени висококвалитетни тефлонски сорти се главно ултрафин тефлонски прав, топлив тефлонски тефлонски слој, флуорна смола за стврднување на собна температура, нано тефлонски, проширен тефлонски тефлонски тефлонски тефлонски тефлонски тефлонски тефлонски супер висока молекуларна тежина и тефлонска дисперзија смола со висок сооднос на компресија итн.

Во моментов, тефлонскиот лист, цевки, дихтунзи и заптивки со производи од пониска класа, како што е нашата земја, имаат основни и го заземаат пазарот, но во однос на производите од високата класа со западните развиени земји сè уште постои голема празнина, како на пр. д – Тефлонски вештачки крвни садови, медицински шиење и срцеви фластери, и други производи кај нас, нема големи индустријализирани производи, производите главно се користат во зависност од увоз.

Цената е релативно скапа.И нашата земја годишен обем на извоз на тефлон во основа е стабилен во 20000 тони погоре, а обемот на увоз во 6000 тони или така.Како low-end пазарот во бело-жешка конкуренција, како што се новата главна обврзница, Волтер удел, Dongyue група претпријатија почнаа да распоред висок капацитет за проширување на пазарот простор.


Време на објавување: 16-ти август 2022 година