page_banner1

Tentang Kami

Tentang Kami

Profil Perusahaan

tentang Kami

Pikeun ampir 20 taun, Jiangsu Yihao Fluorine Plastic Manufacturing Co., Ltd. geus jadi supplier ngarah Cina urangSistem pipa PTFE.Urang nawiskeun pipa PTFE, cadar, rod, cadar gasket, cingcin pall, cingcin tangga, cingcin rasching, cingcin panon.Kami geus dimekarkeun rentang kami pikeun PTFE dijejeran Stainless Steel, pipa Karbon Steel na fittings, kawas elbows, tees, Palang, valves, PTFE selang bareng jeung Pilihan komprehensif pakakas instalasi tur fixings.Kami nyayogikeun tingkat palayanan anu cocog dina industri urang, didukung ku sistem kualitas anu akreditasi kana ISO 9001-2015.

+
Enya Pangalaman
RMB Kadaptar Capital
+
Méter pasagi

Naha Milih Kami

Téhnis

Kalayan kakuatan téknis anu kuat, aya langkung ti 20 teknisi tengah sareng senior dina pascasarjana sareng sarjana.Desain adopts téhnologi Jepang paling canggih, jeungPipa PTFEngahontal kapasitas produksi domestik panggedéna jeung spésifikasi paling lengkep.

ngeunaan3
ngeunaan2

Aplikasi

Pipa dihasilkeun Yihao utamana dipaké dina widang mesin, industri kimia, aviation, listrik jeung éléktronika, industri pertahanan nasional, téhnologi motong-ujung, insulasi médis sarta listrik sarta insulasi listrik.Produk unggulan kami dipuji ku para nasabah di bumi sareng di luar negeri.

Sertipikat

Asam-Alkali-Tahan-Suhu-High-Karbon-Steel-PTFE-Dijejeran-Lempeng-Pipa(16)