Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty

PRODUK HOT

Produsén global anu dipercaya tina pipa sareng kelengkapan PTFE.

Yi Hao

Produsén global anu dipercaya tina pipa sareng kelengkapan PTFE

Pikeun ampir 20 taun, Jiangsu Yihao Fluorine Plastic Manufacturing Co., Ltd. parantos janten supplier utama sistem pipa PTFE China. Urang nawiskeun pipa PTFE, cadar, rod, cadar gasket, cingcin pall, cingcin tangga, cingcin rasching, cingcin panon. Kami geus dimekarkeun rentang kami ka PTFE dijejeran Stainless Steel, pipa Karbon Steel na fittings, kawas elbows, tees, Palang, valves, PTFE selang bareng jeung Pilihan komprehensif pakakas instalasi tur fixings.

Tingali deui
2128u6
  • 17
    +
    Taun Pangalaman
  • 9
    +
    Juta RMB Kadaptar Modal
  • 1980
    +
    Méter pasagi
  • 20
    +
    Teknisi tengah sareng senior

Rentang produk

Produk PFTE loba dipaké dina kimia, minyak bumi, metalurgi, kakuatan listrik, papermaking, desalination, kadaharan, péstisida, farmasi, panyalindungan lingkungan, pengiriman barang, percetakan jeung dyeing, serat sintétik, semikonduktor jeung séktor industri lianna.

Sertipikat

Pabrik urang gaduh sertipikat kualifikasi PTFE komprehensif, anu mangrupikeun komitmen urang kana kualitas produk sareng standar produksi. Sertipikat kami nyertakeun produksi, kontrol kualitas sareng manajemén lingkungan produk PTFE, mastikeun yén produk urang nyumponan standar internasional sareng syarat industri.

Tingali deui
sertipikat-41ua
cert0dvx
sertipikat-11e91
sertipikat-3ddf
sertipikat-106qi
bijil-qs7
bijil-2v0z
sertipikat-5cdh
bijil-6sh5
bijil-77pm
sertipikat-6ypi
sertipikat-8ckd
bijil-9r4m
01020304050607080910111213

WARTA

Tuturkeun kami pikeun leuwih jéntré ngeunaan naon anu lumangsung di YiHao!

By yihaoTO KNOW MORE ABOUT YIHAO, PLEASE CONTACT US!

  • echofeng@yihaoptfe.com
  • No.8, North of Weiliu Road, Gangzhong Street, Yandu District, Yancheng City, Jiangsu, China

Our experts will solve them in no time.