page_banner1

Kapal Tekanan Dijejeran PTFE dijejeran Tangki Reaktor sareng Kolom bahan lapisan PTFE ETFE Po PFA

pedaran pondok:

Loba dipaké dina industri kimia fluorine, panyalindungan lingkungan, kimia rupa, adonan litium énergi anyar, semikonduktor, ultra-bersih & tinggi-purity kimia éléktronik, péstisida, ubar, ngalelep, cét & industri lianna


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Rincian gancang

Industri lumaku: Pembuluh tekanan seueur dianggo dina widang kimia sareng pétrokimia sareng widang industri sareng sipil sanés Lokasi Showroom: Euweuh
  Video kaluar-inspeksi: Disadiakeun
Laporan Uji Mesin: Disadiakeun Jenis pamasaran: Produk Anyar 2020
  Garansi komponén inti: 1 Taun
Komponén inti: Mesin, Bearing, Bejana tekenan, Pompa Kaayaan: Anyar
Tempat Asal: Jiangsu, Cina Ngaran Brand: YIHAO
Struktur: Lempeng Panas Exchanger Laju Aliran Cairan: 200l / mnt
Tekanan Gawé Maksimum: 10Mpa Voltaseu: AC110V/AC220~24V/AC380V/DC12V/DC24V
  beurat: 120 KG, sakumaha per gambar
Garansi: 1 Taun Rentang Suhu Gawé: sakumaha per karajinan
Titik Penjualan Utama: Harga kalapa Ngaran Produk: YIHAO
Aplikasi utama: prosés réaksi industri Bahan: Baja sareng lapisan
Pamakéan: Penukar Panas Tipe: Adat
Kecap konci1: PTFE dijejeran kapal Konci2: Penukar Panas
Sertifikasi: ISO9001 Palayanan saatos penjualan disayogikeun: Rojongan online

Kamampuhan suplai

Kamampuhan suplai: 100000 Kilogram / Kilogram per Minggu

Bungkusan & Pangiriman

Palabuhan: Palabuhan Shanghai

Spésifikasi

Ngaran Produk
Tangki dijejeran Fluoroplastik
Bahan atah

Karbon Steel / SS 304 dijejeran PTFE / ETFE / PFA

Ngolah
Papan lapisan / nyemprot palapis / Roller palapis
Pangwangunan
Kanada, Perancis, Arab Saudi
Beurat kotor
Numutkeun standar processing sabenerna
Diameter
0,5m³~150m³
Laporan Test Mesin
Disadiakeun
Ngaran Brand
YIHAO
Aplikasi
Loba dipaké dina adonan litium énergi anyar, semikonduktor, ultra-bersih & tinggi-purity kimia éléktronik, industri kimia fluorine, panyalindungan lingkungan, kimia rupa, péstisida, ubar, ngalelep, cét & industri lianna
Titik Jual konci
Harga kalapa
Kaunggulan
Kabéh bahan Teflon anu diimpor ti brand kawentar dunya kayaning DuPont, Japan Daikin, lambar fluoroplastic Solvay, lem Eloda Amérika, sarta bahan sealing industri Walka.Prosés pinding ieu dumasar kana bubuka téhnologi prosés pinding Jepang, transformasi téhnologis sarta R & D inovatif, urang meunang 3 patén-patén penemuan, tipe anyar lumaku 8 patén-patén, téhnologi prosés pinding kami geus ngahontal dunya-kelas.
Kecap konci2
Penukar Panas

FAQ

1. saha urang?
Kami dumasar kanaJiangsu, Cina, mimitian ti 2013, ngajual ka Pasar Doméstik (50,00%), Afrika (10,00%), Asia Tenggara (20,00%), Éropa jeung Amérika (20,00%).Aya total ngeunaan 101-200 urang di kantor urang.

2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
Pipa Fluoroplastik, PTFE Pall Ring,PTFE Rasching Ring, PTFE Tangga Cingcin, Pipa Steel Pipa PTFE

4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?
Urang utamana ngahasilkeun sagala jinis PTFE dijejeran pipa na fittings, PTFE dijejeran tank, kapal munara jeung ptfe dijejeran globe klep .All rupa Teflon pipa, gaskets, ring rasching na fillers séjén;sagala jinis PTFE dijejeran tube, siku, tees, stainless steel dijejeran

5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
Sarat Pangiriman Ditampa: FOB, CIF, DDP;
Mata Artos Pembayaran Ditampi: USD, CNY;
Ditampa Tipe pamayaran: T / T;
Basa Diucapkeun: Inggris, Cina


  • saméméhna:
  • Teras: