page_banner1

Dina suhu naon bahan lambar PTFE tiasa dianggo?

Tetrafluoroethylene plat dipikawanoh salaku raja plastik dina widang plastik, sarta kinerja na unrealized ku plastik biasa, ku kituna umumna dipaké di tempat kalawan lingkungan kasar, kayaning asam jeung alkali, media corrosive sarta suhu luhur.Ku kituna, naon kaunggulan tina dewan PTFE?

Kahiji, éta boga lalawanan suhu luhur.Sajauh pamakéan ayeuna bahan lambar tetrafluoroethylene prihatin, bahan baku bisa ngahontal 232 °C, komo hawa tinggi sanggeus balik ka kandang bisa ngahontal ngeunaan 150 °C, sarta suhu pamakéan pisan lega.

Lambaran PTFE boga sipat diéléktrik alus teuing, kakuatan diéléktrik beredar sarta lalawanan arc, tangent leungitna diéléktrik low, sarta lalawanan corona goréng.Lambaran tetrafluoroethylene boga nyerep non-cai alus, oksigén bébas, UV jeung lalawanan cuaca.Kakuatan tensile outdoor tetep dasarna unchanged salila tilu taun padeukeut, ngan elongation nu turun.Film sareng palapis Teflon permeabel kana cai sareng gas kusabab porositasna anu saé.PTFE sabenerna bisa cocog pikeun hawa ambient antara dikurangan 190 derajat jeung 250 derajat.Bisa jadi panas atawa tiis ngadadak, atawa bolak panas jeung tiis tanpa pangaruh nanaon.Salian ngarengsekeun masalah produksi kimia sareng minyak bumi, lambar tetrafluoroethylene ogé tiasa maénkeun peran dina farmasi sareng widang sanés.Aya seueur komponén sealing dina pasaran ayeuna, ogé produk gasket atanapi gasket.Sajaba ti éta, PTFE ogé loba dipaké dina bahan kalawan sarat sealing, sarta ogé ilahar dipaké salaku Jinxining filler.Peran lambar PTFE pisan hébat, sabab lambar PTFE boga peran hébat, rupa-rupa produk, sarta maénkeun peran badag dina sagala rupa widang jeung spheres pangaruh.PTFE bisa ditempo madhab dina kahirupan urang.

Bréh, euweuh urusan naon jenis zat kimia éta, euweuh urusan kumaha corrosive éta, PTFE dasarna bisa dipaké.Bisa disebutkeun yen lamun lambar PTFE teu bisa minuhan sarat lalawanan korosi, euweuh bahan plastik lianna bisa dipaké.Salian résistansi kimiawi anu alus teuing, sipat mékanisna ogé luar biasa, anu matak cocog pikeun dianggo dina kaayaan anu ayun sareng ngabengkokkeun ageung.

PTFE lambar ieu loba dipaké dina plastik rékayasa kayaning suhu luhur 260 ℃, hawa low -196 ℃, asam sarta lalawanan korosi alkali, résistansi cuaca jeung non-karacunan.PTFE bisa ditempo dina minyak bumi, kimia, médis, éléktronik jeung malah industri pangan.Naha plat PTFE téh toksik sarta ngabogaan lalawanan maké alus, éta bahan sealing alus.PTFE (Polytetrafluoroethylene, disingget PTFE), umumna disebut "non-stick coating" atawa "bahan gampang-to-bersih".Bahan ieu ngagaduhan ciri tahan asam sareng alkali sareng résistansi kana sagala rupa pangleyur organik, sareng ampir teu leyur dina sadaya pangleyur.Dina waktu nu sarua, plat PTFE boga ciri lalawanan suhu luhur jeung koefisien gesekan pisan low.Salian lubrication, prosés manufaktur palapis plat PTFE ogé geus jadi hiji palapis idéal pikeun gampang beberesih tina lapisan jero pipa cai.


waktos pos: Jul-18-2022