side_banner1

Fem funksjoner av plast Pall Ring

Plast Pall Rings er en av de mest brukte typene tårnpakningsmaterialer i industrielle applikasjoner.Disse ringene har flere funksjoner som gjør dem ideelle for bruk i kjemiske, petrokjemiske og farmasøytiske prosesser.I denne artikkelen vil vi diskutere de fem nøkkelegenskapene til plastringer, og hvorfor de betyr noe.

Plast Pall Ring1 (2)

1. Høy separasjonshastighet - Høy gjennomstrømning, lav motstand, høy separasjonseffektivitet og driftsfleksibilitet

En av de største attraksjonene til Plastic Pall Rings er deres høye separasjonshastighet.Ringdesignet gir mulighet for høy gjennomstrømning av væske, noe som fører til lav motstand i prosessen.Dette fører igjen til høy separasjonseffektivitet.Med sin driftsfleksibilitet kan plastringer brukes i en rekke bruksområder, inkludert de der en høy separasjonshastighet er nødvendig.

2. Motstandsdyktig mot lav temperatur - 5 % forlengelse opprettholdes selv om temperaturen er nede til -196 ℃

Pall-ringer i plast tåler ekstremt lave temperaturer.Selv når temperaturen synker til -196℃, kan ringene beholde formen, med kun 5 % forlengelse.Dette gjør Plastic Pall Rings ideelle for bruk i kryogene prosesser der lave temperaturer er involvert.

3. Korrosjonsbestandig - inert mot de fleste kjemikalier og løsemidler, motstandsdyktig mot syre, alkali, vann og organiske løsemidler

Et annet trekk vedPlast Pall Rings er deres korrosjonsbestandighet.Ringene er inerte overfor de fleste kjemikalier og løsemidler, noe som gjør dem ideelle for bruk i korrosive miljøer.De er motstandsdyktige mot syre, alkali, vann og organiske løsemidler.Dette betyr at de kan brukes i et bredt spekter av bruksområder, uten fare for korrosjon.

4. Værbestandig - det beste aldrende livet blant plast

Plast Pall Rings har også utmerket værbestandighet.De har det beste aldringslivet blant plast, og tåler eksponering for miljøfaktorer som sollys, regn og ekstreme temperaturer.Dette gjør dem ideelle for bruk i applikasjoner der de vil bli utsatt for elementene.

5. Ikke farlig - Ikke giftig for biologi

Endelig er plastringer ufarlige og ikke giftige for biologi.Dette gjør dem ideelle for bruk i farmasøytiske prosesser hvor sikkerhet er av ytterste viktighet.De er også et trygt og miljøvennlig alternativ for andre industrielle bruksområder.

Plast Pall Ring1 (1)

For å konkludere,Plast Pall Rings er et utmerket valg for tårnpakkingsmaterialer i industrielle applikasjoner.Deres høye separasjonshastighet, lav temperaturbestandighet, korrosjonsbestandighet, værbestandighet og ikke-farlige natur gjør dem allsidige og pålitelige.Hvis du leter etter et tårnpakningsmateriale som kan gi effektive og sikre separasjonsprosesser, så er plastringer veien å gå.


Innleggstid: 23. april 2023