page_banner1

O le a le PTFE faʻapipiʻiina?

O mea fa'atumu e masani ona fa'atatau i mea e fa'atumu i isi mea.

I le inisinia kemisi, o le faʻapipiʻiina o loʻo faʻatatau i mea faʻamalosi e faʻapipiʻiina i totonu o olo faʻapipiʻi, e pei o Pall mama ma Raschig mama, ma isi, o lana galuega o le faʻateleina lea o le kesi-suavai fesoʻotaʻiga ma faʻafefiloi malosi le tasi i le isi.

I vailaʻau faʻapipiʻi, faʻatumu, faʻapitoa foi o mea faʻatumu, faʻasino i mea mautu e faʻaaogaina e faʻaleleia ai le gaioiga, mea faʻainisinia o oloa ma / poʻo le faʻaitiitia o tau.

I totonu o le fanua o le faʻaogaina o otaota, e masani ona faʻaaogaina i le faʻafesoʻotaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi, ma o meaola ninii o le a faʻaputuina i luga o le faʻatumu o le faʻatumu e faʻateleina ai le faʻafesoʻotaʻi ma le otaota ma faʻaleagaina le otaota.

Tulaga lelei: fausaga faigofie, pa'u mamafa laiti, faigofie ona gaosia ma mea e le u'amea e tetee i le corrosion, ma isi mea lelei mo absorption kasa, distillation gaogao ma le taulimaina o vai corrosive.

Le lelei: A faʻateleina le ua o le olo, o le a mafua ai le tufatufaina le tutusa o le kesi ma le vai, le lelei o fesoʻotaʻiga, ma isi, e mafua ai le faʻaitiitia o le lelei, lea e taʻua o le faʻaopoopoga o le aafiaga.I le taimi lava e tasi, o le olo faʻapipiʻiina o loʻo i ai le le lelei o le mamafa o le mamafa, tau maualuga, faʻalavelave faʻamamaina ma le tausiga, ma le tele o mea e leiloa.
1. Fa'aputu mama pall

O le faʻapipiʻiina o mama Pall o se faʻaleleia atili o le mama Raschig.E lua laina o pu faʻamalama faʻataʻitaʻi e tatala i luga o le puipui o le mama Raschig.O le tasi itu o le puipui mama ua tipi o loʻo fesoʻotaʻi pea i le puipui, ae o le isi itu o loʻo punou i totonu o le mama., e fai ai se la'u lingual lobe i totonu, ma o itu o lobes lingual e o'o i le ogatotonu o le mama.

Ona o le tatalaina o le puipui mama o le mama Pall, o le faʻaaogaina o le avanoa i totonu ma le pito i totonu o le mama e matua faʻaleleia, o le faʻafefe o le ea e laʻititi, ma o le tufatufaina o le suavai e tutusa.Pe a faʻatusatusa i le mama Raschig, e mafai ona faʻateleina le kesi o le mama Pall e sili atu i le 50%, ma e mafai ona faʻateleina le faʻaogaina o le tele e tusa ma le 30%.Pall mama ose fa'aoga lautele fa'aoga.
2. Laasaga mama fa'apipi'i

O le fa'apipi'i o le mama la'a o se fa'aleleia atili lea i luga o le mama Pall e ala i le fa'aitiitia o le maualuga o le mama la'a i le afa ma fa'aopoopoina se fu'a fa'apipi'i i le tasi pito fa'atusatusa i le mama Pall.

Ona o le faʻaitiitia o le fua faʻatatau, o le ala masani o le kesi o loʻo siomia ai le puipui pito i fafo o le faʻapipiʻiina e matua faʻapuʻupuʻu, ma faʻaitiitia le tetee o le kesi e ui atu i le faʻapipiʻi lapisi.O le flanging tapered e le gata ina faʻapupulaina ai le malosi faʻainisinia o le faʻatumu, ae faʻapena foʻi ona suia mea faʻatumu mai le laina fesoʻotaʻiga i le faʻafesoʻotaʻi, lea e le gata ina faʻateleina ai le avanoa i le va o mea faʻatumu, ae avea foi ma se faʻapotopotoina ma faʻasalalau nofoaga mo le suavai e tafe i luga o le. luga ole mea faatumu., lea e mafai ona faʻaleleia le faʻafouina o le faʻafouga o le ata vai, lea e aoga i le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le tele o felauaiga.

O le faʻatinoga atoatoa o le mama laa e sili atu nai lo le mama Pall, ma ua avea ma se tasi e sili ona lelei o faʻamaufaʻailoga annular faʻaaogaina.
3. Fa'amau nofoa u'amea

O le fa'apipi'iina o nofoa fa'amama (ua ta'ua o le Intalox i fafo) o se ituaiga fa'apipi'i fou ua fa'atulagaina e fa'atatau i uiga o fausaga fa'a annular ma nofoa nofoa.O le afifiina e masani lava ona faia i mea uʻamea, o lea e taʻua ai foʻi le faʻapipiʻiina o nofoa nofoa.

Faʻapipiʻi nofoa faʻasalalau faʻatasi e tuʻufaʻatasia le lelei o le faʻapipiʻiina o faʻamau ma le faʻapipiʻiina o nofoa nofoa, ma o lona faʻatinoga atoatoa e sili atu nai lo le mama Pall ma le mama laa, ma e faʻaaogaina lautele i le faʻapipiʻiina tele.


Taimi meli: Nov-04-2022