page_banner1

Tulaga lelei o le PTFE

E valu tulaga lelei o le PTFE:
Tasi: PTFE o loʻo i ai le meatotino o le maualuga o le vevela, o lona faʻaogaina o le vevela e mafai ona oʻo atu i le 250 ℃, pe a oʻo i le 100 ℃ le vevela lautele, o le a liusuavai le palasitika na o ia lava, ae a oʻo atu le tetrafluoroethylene i le 250 ℃, e mafai lava ona tausia le fausaga atoa. E le suia, ma e tusa lava pe oʻo le vevela i le 300 °C i se taimi vave, o le a leai se suiga i le tino.
Lua: PTFE foi o loʻo i ai le faʻafeagai o meatotino, o lona uiga, maualalo le vevela, pe a pa'ū le maualalo o le vevela i le -190 ° C, e mafai lava ona tausia le 5% elongation.
Tolu: PTFE o lo'o i ai meatotino fa'a'ele'ele.Mo le tele o vailaʻau ma solvents, e faʻaalia ai le inertness ma e mafai ona tatalia acids malosi ma alkalis, vai ma soʻo soʻo eseese.
Fa: PTFE o loʻo i ai meatotino o le teteʻeina o le tau.E le mitiia e le PTFE le susu ma e le mu, ma e matua mausali i le okesene ma le ultraviolet, o lea e sili ona lelei le soifua matua i palasitika.
Lima: PTFE e maualuga lubricating meatotino, ma o le PTFE e matua lamolemole e le mafai foi ona faatusatusa i aisa, o lea e i ai le coefficient friction aupito maualalo i mea mau.
Ono: PTFE ei ai le meatotino o le le pipii.Talu ai ona o le malosi intermolecular o le okesene-carbon filifili e matua maualalo, e le pipii i soo se mea.
Fitu: PTFE e leai ni mea oona, o lea e masani ona faʻaaogaina i togafitiga faafomaʻi, e pei o vaʻa toto faʻapitoa, circulators extracorporeal, rhinoplasty, ma isi, o se okeni mo le faʻatupuina o se taimi umi i le tino e aunoa ma ni faʻalavelave leaga.
Valu: PTFE o loʻo i ai le meatotino o le faʻaogaina o le eletise, e mafai ona tetee atu i le 1500 volts o le maualuga maualuga.


Taimi meli: Iuni-20-2022