side_banner1

Fordele ved PTFE

Der er otte fordele ved PTFE:
En: PTFE har egenskaben ved høj temperaturbestandighed, dens brugstemperatur kan nå 250 ℃, når den generelle plasttemperatur når 100 ℃, vil plasten smelte af sig selv, men når tetrafluorethylenen når 250 ℃, kan den stadig bevare den overordnede struktur Det ændrer sig ikke, og selv når temperaturen når 300 °C på et øjeblik, vil der ikke være nogen ændring i fysisk form.
To: PTFE har også den modsatte egenskab, det vil sige lav temperatur modstand, når den lave temperatur falder til -190 ° C, kan den stadig opretholde 5% forlængelse.
Tre: PTFE har korrosionsbestandige egenskaber.For de fleste kemikalier og opløsningsmidler viser den en inerthed og kan modstå stærke syrer og baser, vand og forskellige organiske opløsningsmidler.
Fire: PTFE har egenskaberne vejrbestandighed.PTFE absorberer ikke fugt og er ikke brændbart, og det er ekstremt stabilt over for ilt og ultraviolette stråler, så det har den bedste ældningslevetid i plast.
Fem: PTFE har høje smøreegenskaber, og PTFE er så glat, at det ikke engang kan sammenlignes med is, så det har den laveste friktionskoefficient blandt faste materialer.
Seks: PTFE har den egenskab, at den ikke klæber.Fordi den intermolekylære kraft af oxygen-carbon-kæden er ekstremt lav, klæber den ikke til nogen stoffer.
Syv: PTFE har ikke-toksiske egenskaber, så det bruges normalt i medicinsk behandling, som kunstige blodkar, ekstrakorporale cirkulatorer, rhinoplastik osv., som et organ til langvarig implantation i kroppen uden bivirkninger.
Otte: PTFE har egenskaben elektrisk isolering, det kan modstå 1500 volt højspænding.


Indlægstid: 20-jun-2022